Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Održan trening 'Smiling Europe'

Od 12. do 21. rujna na Siciliji je održan trening 'Smiling Europe' čije su se aktivnosti bazirale na borbi protiv svih oblika diskriminacije. Na treningu je sudjelovalo 22 mlade osobe od kojih četvero iz Hrvatske.

Iz naše Udruge na treningu su sudjelovale Jeanette Tadić i Slađana Lovrić kojima je ovo bila odlična prilika da upoznaju kako se različite kulture i društva bore s problemom diskriminacije danas.

Središte cijelog treninga je bio BARCAMP u organizaciji NGO-a Giosef Italy na kojem su sudionici održavali radionice namijenjene pobuđivanju svijesti i traženju zajedničkih rješenja u problemu diskriminacije.

Više o tome što se događalo tih tjedan dana, možete pogledati na sljedećim linkovima:
https://www.youtube.com/watch?v=QOPGZnZ_G-0

https://www.youtube.com/watch?v=8hvtVplMlUc

https://www.youtube.com/watch?v=ykMJ6GndHTs

https://www.youtube.com/watch?v=WJMWiU4GAPw

 

Trening je organizirala organizirala Giosef Italy- Giovani Senza frontiere, a financiran je sredstvima Europske Unije kroz program Erasmus+.