Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Studijski posjet Birminghamu

birmingham study visit

Udruga Zamisli, kao član POYWE mreže sudjelovala je na studijskom posjetu Birmingahmu u sklopu strateškog partnerstva „European Research Network of open youth work“.


Studijski posjet Birminghamu je prvi od tri koja će se održati u sklopu projekta s ciljem stvaranja međunarodnog akademskog časopisa o otvorenom radu s mladima.

Tijekom tri dana upoznali smo se s praksom otvorenog rada u Birminghamu i dobili prikaz stanje i perspektive rada s mladima u Engleskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Cilj projekta je ojačati veze između istraživanja, donošenja odluka i rada s mladima, uspostavom arene za zajednički rad praktičara u radu s mladima, istraživača i donositelja odluka.

Projektom se nastoji stvoriti i ojačati mogućnosti za razvoj istraživanja te osigurati visoku kvalitetu bavljenja akademskim pitanjima u području rada s mladima, pružiti kanal za implementaciju metoda i modela u radu s mladima te dati glas osobama koje rade s mladima u političkim pitanjima na nacionalnoj i europskoj razini.

U sklopu partnerstva provest će se studijski posjeti Velikoj Britaniji, Islandu i Litvi koji će uključiti osobe koje rade s mladima, istraživače/akademike i donositelje odluka, a glavni cilj mu je stvoriti akademski časopis o otvorenom radu s mladima koji će se lansirati na konferenciji u siječnju 2017. godine u Litvi
Projekt traje od ožujka 2015. godine do siječnja 2017. godine, a partneri u strateškom partnerstvu su Ungdom og Fritid (nositelj i koordinator), POYWE, Newman University (UK), Institute for Policy Research and Analysis (Litva), University of Stockholm (Švedska), University of Iceland (Island).