Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

LOGBOOK: Nova platforma u području rada s mladima i prvo izdanje e-magazina

logbookUdruga Zamisli kao pridruženi partner mreže POYWE (Professional Open Youth Work Europe) sudjelovala je u stvaranju platforme LOGBOOK. Platforma pruža video kanal i e-magazin koji sadrže poglede stručnjaka o različitim aspektima rada s mladima te prikazuje relevantne trendove, izazove, metode i mišljenja u području rada s mladima. 

U pripremi su i webinari na kojima ćete se moći pridružiti raspravi o relevantnim temama vezanim za rad s mladima.

U međuvremenu, pogledajte prvo izdanje časopisa LOGBOOK u kojem možete pročitati nešto više o pitanju radikalizacije i ekstremizma među mladima, te pregled sadašnjeg stanja rada s mladima u Hrvatskoj, Engleskoj i Nizozemskoj na ovom LINKU.

Udruga Zamisli je pridruženi član mreže POYWE te partner u provedbi projekta „Strategic Partnership on Mapping professional open youth work in Europe“. Cilj projekta je stvoriti zajedničko razumijevanje i ključne elemente koje profesionalni otvoreni rad s mladima dijeli u Europi te uspostaviti platformu za raspravu, razmjenu znanja i najbolje prakse, inspiraciju i izgradnju kapaciteta putem dokumenta, on-line platforme te e-magazina i video kanala.