Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Škola za youth workere

kolaywUdruga Zamisli iz Zagreba u partnerstvu s nevladinim organizacijama GSM-Genclik Servisleri Merkezi Dernegi iz Turske, ADAPTO Asociatia pentru Promovarea Egalitatii intre Tineri iz Rumunjske, Zdruzenie za volonterizam Volonterski Centar Skopje iz Makedinije te Bulgarian Youth Forumom iz Bugarske trenutačno provodi trening, koji je glavna aktivnost projekta „Škola za youth workere“.

Trening se održava u Zagrebu, započeo je 21., a trajat će do 28. rujna 2015. godine. Cilj treninga "Škola za youth workere" je kroz interaktivni trening s partnerskim zemljama osposobiti osobe koje rade s mladima (sveukupno 14 sudionika) unaprijedivši njihove metode rada u području rada s mladima.

Osim novih znanja i vještina koje će usvojiti na treningu, sudionici također sudjeluju u izradi online bookleta i video zapisa koji će sadržavati metode rada s mladima. Metode rada koje će ostati zabilježene na taj način će se u budućnosti moći prenijeti i drugim osobama koje rade s mladima.

Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz Erasmus+